Samarbeten och sponsorer

Stiftelsen är beroende av gåvor från privatpersoner och företag.
Vi har flera sponsorer och samarbetar med olika företag, föreningar och skolor. Nedan följer några av dem.


2018 delade följande skolor och föreningar ut stipendiet Ebbas Hjärtan

Djurgårdsskolan, Kristinehamn

I Kristinehamn har Djurgårdsskolan ett aktivt arbete för att få en bättre vardag för skolans barn och ungdomar. Bland annat genom Friendsinitiativet Snäll-kalender, de pratar mycket om språkbruk och språkliga attityder och konsekvenser som vissa ordval kan föra med sig. Bland mycket annat.
Läs mer om skolan här

Visättraskolan, Huddinge

Visättraskolans vision handlar om att arbeta utifrån kunskap, trygghet och trivsel. För att lyckas i skolan behöver eleverna känna sig trygga och de behöver trivas. De arbetar aktivt med trygghetsarbetet på skolan bland annat genom att prioritera elevernas hälsa, ett trygghetsteam och insatsen #roligareraster som bidrar till ökad trygghet och trivsel.
Läs mer om skolan här

Campus Manilla, Stockholm

Ebbas skola Campus Manilla är en relativt nystartad icke vinstdrivande skola på Djurgården i Stockholm. Den är inspirerad av internationella skolor och satsar på varje individ, bland annat genom att ha två lärare i varje klassrum.
Läs mer om skolan här

Randiga Huset, Göteborg och Stockholm

Randiga Huset startade i Stockholm 2011 och har också verksamhet i Göteborg. Organisationen driver en ideell verksamhet som ska ge stöd till barn och unga vuxna samt deras familjer som har eller kommer att förlora en viktig person i dödsfall. Barns sorg brukar beskrivas som randig. Snabba kast mellan gråt och glädje. Uppsluppen lek och förtvivlan om vartannat.
Läs mer om organisationen här

Solberga By, Järna

Waldorfskola & Elevhem Solberga by i Järna är en särskola för barn och ungdomar mellan 7-16 år. De hjälper barn som tillhör den mest utsatta gruppen i samhället och har funnits i snart 75 år med enormt engagerade medarbetare som gör stordåd varje dag.
Läs mer om skolan här

Fredrikshovs slottskola, Stockholm

Fredrikshov är en systerskola till Ebbas Campus Manilla och är inrymt i en före detta slottsbyggnad intill Oscarskyrkan i Stockholm. Sedan starten 1994 har de haft målsättningen att bli landets bästa skola.
Läs mer om skolan här

Hammarby Bordtennis, Stockholm

Hos Hammarby Bordtennis tillbringade Ebba mycket fritid med sin pappa. Hon tyckte mycket om att spela pingis som går att se i det här klippet. En ledare i föreningen kommer i samband med årsdagen få ta emot stipendiet Ebbas Hjärtan.
Läs mer om föreningen här

KFUM Central Basket, Stockholm

Hos KFUM Basket i Stockholm spelade Ebba basket. Föreningen har verksamhet för både barn, ungdomar och seniorer i centrala Stockholm. De prioriterar att spelare, ledare och föräldrar i föreningen mår bra och trivs. En ledare i föreningen kommer i samband med årsdagen få ta emot stipendiet Ebbas Hjärtan.
Läs mer om föreningen här