Klassen om Ebba

Ebbas lärare

Vi minns Ebba som en vetgirig och ambitiös elev som bara nöjde sig med det bästa, och som alltid var intresserad av nästa steg. Ebba antog alltid de utmaningar hon fick och levererade på högsta nivå. Vi kommer aldrig att glömma hennes leende på läpparna och hennes passion för kunskap.
/Sibel & Sofia

Klasskompisarna

Av alla människor i Stockholm var det just du som skulle dö. Du hade många år framför dig av skratt, kärlek och sorg. Vi saknar vår solstråle. Vi kommer aldrig att glömma dig.
Ebba du var den kraftfullaste person vi kände. Du stod upp för det du tyckte och trodde. Dina drömmar och din fantasi fanns inget stopp för. Du tog en stor plats i våra hjärtan och nu när du är borta så känns det tomt. Du kommer alltid finnas kvar hos oss.

Käraste Ebba du var som solen, månen, stjärnorna och allt där emellan, varje gång jag såg ditt leende på läpparna blir jag så glad och full av energi. Din självkänsla var så stark, du var alltid en som stod upp för det du tyckte och tänkte. Om alla andra tog det lätta tog du det svåra. Ebba du var en sån stark, fin och speciell tjej.

Kommer du ihåg när du och jag och några andra stod i korridoren och pratade om vem vi trodde skulle bli äldst och alla trodde att det skulle bli du, på grund av hade en sån otroligt bra hälsa.

Önskar att du och jag kunde upplevt mer än det vi gjorde min underbara vän! Vi alla saknar dig enormt mycket Ebba! ”Du var bra på det mesta, pålitlig, uthållig, snygg, fin, söt, speciell, full av hopp, omtänksam, kraftfull, kärleksfull”.

Underbara Ebba,
Du var som solen, månen och stjärnorna, du fanns alltid där. Ditt självförtroende var så starkt och du stod alltid upp förr det du tyckte.

När alla gick en väg valde du den andra och du var alltid den som bara nöjde sig med det bästa. Ditt leende och dina ord kunde göra min dag. Du var en speciell, stark och fin tjej. Jag önskar att vi kunde upplevt mer tillsammans.

Vi kommer sakna dig Ebba ”Glömmer dig aldrig, Finns i våra hjärtan”.

Det första man ser när man kommer till skolan är ditt fina leende. Ditt leende som kan få en mörk och kylig vinternatt till en solig sommaräng.
Varje dag med dig var som ett års tillgång av glädje. Varje gång du log var det ren glädje på ditt ansikte. Varje gång man var ledsen fanns det som ett alarm i mitt huvud som bara skrek ” GÅ TILL EBBA” för jag visste att du skulle förstå och finnas där för mig.
På skoloppet sprang du 11 varv med ditt schlatter när alla som inte hade ont i sina knän sprang ca. 7 varv är bara ännu ett exempel på din passion för allt du gjorde, ”det bästa är inte bra nog”.

Jag har ett väldigt starkt minne av Ebba Å. Det är att hon var väldigt självsäker och hon stod upp för det hon trodde på och det hon tyckte var rätt. De flesta brukar göra som alla andra, och välja det som alla andra valde, men hon gick sin egen väg och valde det hon tyckte var rätt.
Vi kommer sakna dig Ebba! ”Du är och kommer förbli speciell, Sura godisar var Ebbas favorit, du är bäst, Vi saknar dig”.

Ebba,
Jag kommer ihåg när du och jag delade skåp och när vi knöt fast våra händer i en hel dag. Det sista vi gjorde tillsammans var att springa loppet och du och jag var så stolta att vi hade sprungit 11 varv, men det kändes som att jag skulle kräkas och du kände likadant. Jag saknar dig jätte mycket och kommer aldrig glömma dig, du är oändlig.

Ebba var en väldigt snäll person. Hon var väldigt duktig i skolan och var grym i matte. Vi kommer aldrig glömma dig. Vila i frid Ebba.

Våra hjärtan slår så hårt för dig, vi hoppas att du har det bra i himlen. Du kanske inte finns här men din själ finns kvar i våra hjärtan. Även om du var en av de snällaste, så ville nog inte ödet samma sak. Vi kommer att räkna dagarna tills vi möts i himlen.

Ditt hjärta så vackert och stort. Du försvann alltför fort. Du skiner genom den mörkaste natt. Jag saknar ditt fina skratt. Dina vackra ögon och positiva energi. Det samma inget skall förbli. ”Söt, oändlig, snäll, speciell”.