Ge en gåva

Verksamheten i Stiftelsen Svenska Hjärtan – till minne av Ebba Stefansdotter Åkerlund baseras på gåvor från privatpersoner, företag och organisationer. Stiftelsen vill uppmuntra barn, ungdomar, lärare och ledare att skapa en bättre vardag för många, inte minst de som behandlas illa med mobbing, både fysiskt och psykiskt. Genom att lyfta fram de individer som får andra att må bättre önskar stiftelsen att minska den psykiska ohälsa som växer enormt. Stiftelsen vill genom att dela ut utmärkelser runt om i landet hjälpa till att skapa fler positiva förebilder.

Skolor och föreningar kan ansöka om att få dela ut priset på årsdagen av händelsen för att på så vis sätta ljus på de goda förebilderna. Efter att skolan/föreningen godkänts utser de sedan själva vem som ska få ta emot utmärkelsen ”Ebbas hjärtan”.

Era gåvor till stiftelsen kommer ha en oerhört stor betydelse eftersom barn liksom vuxna växer oerhört mycket när deras goda gärningar uppmärksammas i detta fall av utdelade stipendium.

Bankgiro

Du kan skänka en gåva genom att sätta in önskat belopp till stiftelsen:
Bankgiro: 5246-9574

Swish

Det allra enklaste sättet att skänka en gåva är genom Swish direkt från din mobil. Scanna in QR-koden bredvid eller skicka din gåva till stiftelsens Swish-nummer: 123 662 4894

Utlandsbetalning

Betalar du från utlandet anger du följande uppgifter tillsammans med det önskade beloppet:
BIC: HANDSESS
IBAN: SE0560000000000493748881

Bli månadsgivare

Allra störst nytta gör du som månadsgivare. Då kan ett valfritt belopp dras från ditt konto en gång i månaden. Ange då stiftelsens konto hos Handelsbanken som mottagare:
6119-493 748 881

Vänligen observera att dessa kontonummer är registrerade av Stiftelsen Svenska Hjärtan – till minne av Ebba Stefansdotter Åkerlund.
De kontonummer som tidigare uppgivits, bland annat vid begravningen av Ebba, är inte registrerade av stiftelsen.