Stipendiet Ebbas Hjärtan

Charlie Gramer på Campus Manilla i Stockholm tilldelas Ebbas Hjärtan.

Skolans motivering lyder:

Ditt hjärta är stort och varmt. Du vill alla väl och du vill att alla ska må bra. Du frågar ofta de du har runtomkring dig hur de har det och hur de mår, både vuxna och kompisar. Du tar dig alltid tid för en pratstund oavsett vad det gäller. Ditt sympatiska och empatiska
bemötande sprider värme och du visar på ett föredömligt sätt hur en bra kompis ska vara. Man mår bra och känner sig uppskattad med dig Charlie, eftersom du ser och bekräftar alla. Ditt hjärta är stort, fortsätt att sprida värme och vara den du är!

Om Stiftelsen

Stiftelsen Svenska Hjärtan – till minne av Ebba Stefansdotter Åkerlund har initierats av Ebbas pappa. Stiftelsen vill uppmuntra barn, ungdomar, lärare och ledare att skapa en bättre vardag för många, inte minst de som behandlas illa med mobbing, både fysiskt och psykiskt. Genom att lyfta fram de individer som får andra att må bättre önskar stiftelsen att minska den psykiska ohälsa som växer enormt. Stiftelsen vill genom att dela ut stipendier runt om i landet hjälpa till att skapa fler positiva förebilder.